Smagen af Fyn

"Smagen af Fyn er et samarbejde mellem mere end 70 små og større fødevareproducenter,
brygmestre, gårdbutikker, restauratører og andre ildsjæle, der forener deres kræfter for at bringe
de bedste fynske fødevarer fra den fynske jord til dit bord.

Som noget unikt for det fynske fødevarenetværk er en stribe af de mest anerkendte,
fynske restauranter med; restauranter, som gør en dyd ud af at bruge de bedste,
lokalt producerede varer." 

Sådan starter teksten i den folder, jeg skrev for Smagen af Fyn for nogle år siden.
Og dér startede mit engagement i foreningen, som jeg har siddet i bestyrelsen for de seneste to år.

Læs resten af folderen; klik her


Ansat i Smagen af Fyn
Smagen af Fyn er nu en af mine største kunder. Foreningen har fået bevilget penge til et toårigt projekt, hvor jeg er tilknyttet som kommunikationsmedarbejder og eventkoordinator.
Jeg har ansvaret for intern og ekstern kommunikation og skal deltage i udviklingen af fødevareevents, som skal bygge bro mellem producenter, restauratører, forhandlere og forbrugere.

Jeg arbejder fortsat med andre opgaver; men prioriterer opgaver, der ligger inden for mine primære stofområder: lokale fødevarer og fynske producenter, gastronomi, klimavenlig mad og bæredygtig husholdning.