"Tusind tak for din inspiration til at gøre min hjemmeside mere brugervenlig. Det hjalp mig virkelig til at optimere min tekst".


Pia Tang Ruus

.


 

Hjemmesidetekster

Din hjemmeside er dit udstillingsvindue. Bag vinduet gemmer din forretning sig, og udstillingen i vinduet skal få kunderne til at stoppe op og gå ind i din forretning for at se på - og meget gerne købe dine ydelser eller dine varer.

Kunden skal meget hurtigt kunne få et overblik over, hvad du tilbyder, og hvordan du kan hjælpe netop ham eller hende.

Derfor skal din hjemmeside beskrive dine kunders behov, og hvordan du kan imødekomme de behov.

En god tekstforfatter kan skære helt ind til benet af dine kerneydelser og præsentere dem, så de kunder, du gerne vil have, stopper op og går ind i din butik. Er dine varer eller ydelser lige så gode, som kunderne forventede, så bliver de. Men den del af forretningen vil jeg overlade til dig.

Til dig der allerede har en hjemmeside
Du har selv skrevet teksterne til din hjemmeside, og du er ikke tilfreds. Send mig et link, og jeg vil komme med et bud på, hvad jeg kan gøre for dig.

Du kan også bestille en hjemmesideoprydning, hvor jeg hjælper dig til selv at komme videre. Først gennemgår jeg selv din hjemmeside og laver en plan, som vi sammen gennemgår, fx via Skype. Det koster 1.800 kr. + moms. Hvis du ønsker korrekturlæsning på den færdige hjemmeside, kan jeg tilbyde det for 1.500 - 4.000 kr. + moms alt efter hjemmesidens størrelse.

Kontakt mig her